O Nas Imprezy Noclegi Kontakt
MENU WESELNE 1

DANIA GŁÓWNE
  • Tradycyjny rosół drobiowo-wołowy z makaronem
  • Rolady śląskie
  • Udka z kurczaka pieczone
  • Schab faszerowany grzybkami
  • Zestaw surówek
  • Mizeria
  • Surówka z kapusty pekińskiej
  • Ziemniaczki z koperkiem
  • Kluski śląskie
  • Dufinki
  • Deser lodowy z malinami na gorąco
PRZEKĄSKI ZIMNE
  • Śledzik w oleju w zaprawie korzennej
  • Śledzik w śmietanie z rajskim jabłuszkiem na sałacie
  • Tymbaliki drobiowe
  • Półmisek pieczonych mięs
  • Półmisek wędlin
  • Sałatka jarzynowa tradycyjna
  • Sałatka z ananasa w sosie czosnkowym
  • Jajka w sosie tatarskim
  • Warzywa i grzybki marynowane- nieodłączne towarzystwo do weselnego kielicha
DANIA CIEPŁE SERWOWANE
  • Szaszłyk drobiowy płonący z ryżem i warzywami z sałatką na pikantno
  • Strogonoff w chlebku
NAPOJE GORĄCE
  • Kawa Lavazza
  • Herbata Lipton z cytryną


MENU WESELNE 2

DANIA GŁÓWNE
  • Tradycyjny rosół drobiowo-wołowy z makaronem
  • Rolady śląskie
  • Udko z kurczaka pieczone
  • Kotlet schabowy z kostką
  • Fileciki z kurczaka w cieście
  • Kapusta czerwona zasmażana
  • Surówka z marchewki z rodzynkami i pomarańczą
  • Kapusta pekińska z kukurydzą
  • Kluski śląskie
  • Ziemniaczki z koperkiem
  • Ziemniaki opiekane-grule
PRZEKĄSKI ZIMNE
  • Śledzik po japońsku
  • Śledzik w śmietanie
  • Półmisek pieczonych mięs
  • Półmisek wędlin
  • Szynka w galarecie z nadzieniem chrzanowym
  • Sery francuskie z rodzynkami i orzechami
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka z ananasa w sosie czosnkowym
  • Jajka w sosie tatarskim w otulinie z szynki
  • Warzywa i grzybki marynowane
DANIA CIEPŁE SERWOWANE
  • Schab po szwajcarsku z frytkami i fasolką szparagową w masełku i tartej bułce
  • Bogracz z chlebkiem
  • Barszcz czerwony z krokiecikiem
NAPOJE CIEPŁE I ZIMNE
  • Kawa Jacobs
  • Herbata Lipton z cytryną
  • Soki owocowe 1 l na osobę
  • Napoje gazowane 1 l na osobę


MENU WESELNE 3

DANIA GŁÓWNE
  • Wyśmienita zupa z borowików
  • Kotlet schabowy po zbójnicku
  • Rolady śląskie
  • Pałeczki z kurczaka pieczone
  • Pieczeń z karczku w sosie własnym
  • Kotlet de volaille
  • Kluski śląskie
  • Ziemniaczki po polsku z koperkiem
  • Frytki lub grule
  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Zestaw surówek
  • Kapusta na gorąco z grzybkami
  • Deser lodowy płonący z bakaliami i bitą śmietanką
PRZEKĄSKI ZIMNE
  • Tymbaliki drobiowe
  • Śledzik w sosie tatarskim
  • Śledzik w oleju w zaprawie korzennej
  • Jajka faszerowane
  • Półmisek pieczonych mięs
  • Półmisek wędlin
  • Deska serów francuskich z orzechami i rodzynkami
  • Roladki szynkowe z nadzieniem chrzanowym w galarecie
  • Patera owocowa
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka królewska drobiowa
  • Warzywa i grzybki marynowane nieodłączne towarzystwo do weselnego kielicha
DANIA CIEPŁE SERWOWANE
  • Ragout z sarny z leśnymi grzybkami
  • Szynka pieczona w kapuście
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem
NAPOJE ZIMNE I GORĄCE
  • Kawa Jacobs
  • Herbata Lipton z cytryną
  • Soki owocowe i napoje gazowane bez ograniczeń
CIASTA I CIASTECZKA
  • Mieszanka kruchych ciasteczek
  • Sernik wiedeński
  • Szarlotka
  • Orzechowy przekładaniec